Ajankohtaista

Päijät-Hämeen tanssialan tuen Tanssin elämäntyö Dancingin Raija Penttilälle

20. helmikuuta 2017 kello 12.44

Gaala 11.2.2017 Hollolan Kukkotalolla

”Elämäntyö palkinto” Gaalaryhmän kriteerit :

  • Tehnyt pitkäkestoisen elämäntyön tanssin hyväksi
  • Tanssi on elämäntapa ja hän tekee sitä suurella sydämellä

Vuoden 2016 Elämäntyö pakinnon saajaksi valikoitui Raija Penttilä Lahdesta. Päijät-Hämeen Tanssialan Tuki ry:n puh.johtaja Aimo Hentisen gaalassa pitämä puhe sisälsi mm :

Palkittava henkilö on tehnyt tanssiliikunnan hyväksi talkootyötä aikaa ja vaivaa säästämättä. Hänen aktiivinen toiminta jatkuu edelleen tanssiurheilun kilpailijavastaavana. Hänestä ”kanssamatkaustajat” sanovat, että hän on IHMINEN isoilla kirjaimilla, hänen positiivinen asenne tanssiin virkistää muitakin toimijoita –siksi- nyt on kiitoksen ja muistamisen aika.

Hänelle on Suomen Tanssiurheiluliitto myöntänyt Kultaisen Ansiomerkin vuonna 2015 vuosikymmeniä tehdystä työstään tanssiliikunnan parissa.

Hänen rakas harrastus on ollut kilpatanssi, jota hän on myös opettanut useita vuosia.

Osallistuu tanssiseuransa toimintaan, ollut mukana järjestämässä useita lavatanssikursseja ja ujoimmille harrastajille antanut jopa yksityisopetusta, aina kannustaen, saaden aremmatkin liikkumaan.

Tanssikilpailuissa hän on arvostettu kilpailusihteeri, toiminut 35 vuoden ajan seuratehtävissä, sihteerinä useiden vuosien ajan ja kilpailijavastaavana yli 20 vuotta. Hän on ollut perustamassa ensimmäistä tanssiurheiluseuraa Lahteen lokakuussa 1980 ja toista Tanssiklubi Dancing ry:tä helmikuussa 1995.

Palkittava on ansiokas, pitkään tanssiliikunnan parissa työskennellyt henkilö.

 

Gaalassa myös Tanssiklubi Dancing luovutti Kiertopalkinnon (Ari ja Pirjo Rantalan seuralle lahjoittama) ja sen sai puheenjohtajamme Marketta Tarkkanen. Perusteluna v:n 2016 aktiivinen toiminta seuratyössä, aikaa ja vaivaa säästämättä!