Ajankohtaista

Yhdistymisuutisia

26. maaliskuuta 2018 kello 6.00

Tanssiklubi Dancing ja Nick's Dance Sport ovat aloittaneet yhdistymisneuvottelut. Mitään virallista, tunnusteluja lukuunottamatta, ei Dancingin puolelta ole vielä päätetty. Virallinen päätös tapahtuu jäsenistön kevätkokouksessa huhtikuussa, josta lähetetään erikseen kutsu. Yhdistymisen taustalla on jo pitempään kytenyt ajatus yhdestä vahvemmasta seurasta Lahdessa. Lahden kokoisessa kaupungissa, nykyisillä harrastajamäärillä, ei kahden seuran ylläpitäminen palvele parhaimmalla tavalla tanssiharrastusta.

Tässä tavoitteita, jotka jo nyt näyttävät hyvin todennäköisiltä toteutua:

  • Tanssiklubi Dancing järjestää viimeiset tanssiurheilukilpailunsa su 20.5. Orimattilan urheilutalolla (tästä tulee vielä lisätietoa erikseen)
  • Dancingin nykyinen sali (Vesijärvenkatu 30) pyritään aktiivisesti pitämään toiminnassa mukana
  • Nykyiset salin vuokralaiset voivat jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. Salin vuokrausastetta pyritään muuten nostamaan ja näin takaamaan salin käyttö myös seuraavina vuosina.
  • Musiikkiliikunta (esim. Bailatino ja Nicksin salilla toiminut Salsa) jatkavat entiseen malliin Dancingin salilla. Musiikkiliikuntamahdollisuuksia voi tulla lisääkin, seuraa ilmoittelua.
  • Kilpatanssitoiminta siirtyy yhteistyöhön Nick's Dance Sportin kanssa jo ennen virallista yhdistymistä alkaen syksystä 2018
  • Virallinen yhdistymistavoite on vuodenvaihteessa 2018-2019. Uuden seuran nimeä ei ole vielä päätetty.

Yhdistymistavoitteeseen on sitoudutuu molemmissa seuroissa innokkaasti ja neuvottelut ovat edenneet hyvässä hengessä. Dancingin puolelta yhdistymistä on ajanut allekirjoittanut ja Nicksiltä puheenjohtaja Pekka Laaksonen. Jos asiasta tulee kysymyksiä tai kommentteja, vastaan mielelläni: puheenjohtaja@dancing.fi. Ilmoittelemme vielä lisää kun asioita virallistetaan.

Yhdessä olemme vahvempia!

Juho Rutila
puheenjohtaja, Tanssiklubi Dancing